Budite Konkurentni i Prepoznatljivi u poslovanju

Pouzdane usluge optimizacije web stranica
On-Page SEO
Off-Page SEO
SEO strategija
Optimizacija brzine
Istraživanje ključnih riječi
Analiza backlink-ova
Izrada backlink-ova
i još ...

Naš pristup SEO-u

Pristup SEO-u i optimizaciji poprilično je kompleksan te zbog toga ima jako malo dobrih SEO agencija sa realno kvalitetnim rezultatima.

Ključne riječi

Istraživanje u industriji početak je svake SEO kampanje. Ovo istraživanje i analiza pomoći će nam da utvrdimo što vaši klijenti traže i što njihovi upiti za pretraživanje pokazuju o njihovim poslovnim potrebama, kupovnim navikama ili problemima koje vaša tvrtka može riješiti. Revizija ključnih riječi i web stranica temelj je za povećanje prometa na tražilicama.

Tehnička optimizacija web rješenja

Tehnička optimizacija za tražilice (On-Page SEO) odnosi se na uređivanje koda, prilagodbe smještaja teksta na stranici, optimizaciju slika i medija na web mjestu i povećanje vidljivosti web mjesta radi većeg rangiranja. Riječ je o podacima i testiranim izmjenama web mjesta koje utječu na vidljivost na mreži radi povećanog rangiranja na tražilicama.

Copy i sadržaj web stranica

Stvaranje sadržaja presudno je za rangiranje i hvatanje posjetitelja web mjesta. Stalno testiramo sadržaj na duljinu, relevantnost, HTML strukturu i kako uključivanje multimedijskih sadržaja web mjesta utječe na rangiranje. Podaci koristimo za određivanje optimalnog smještaja ključnih riječi, točnog broja ili riječi, LSI fraza i medija za najbolju optimizaciju web mjesta.

Optimizacija stope konverzije i SEO test

Optimizacija web stranice za pretvaranje najvećeg broja posjetitelja web mjesta ključna je za svaku SEO kampanju i povećava ROI i poslovni prihod. CRO je sastavni dio SEO kampanje. Nastavite analizirati podatke, uređivati ​​i ažurirati web mjesto kako biste povećali relevantnost i uzeli u obzir ažuriranja rangiranja na tražilicama. Kako konkurencija raste i mijenja se, web stranice također moraju vršiti prilagodbe kako bi održale visok rang. Nastavite izvan stranice i SEO izradu.

Izvještavanje o kampanji

Kao tvrtka koja se bavi podacima, svakog dana pomno promatramo analitiku kako bismo procijenili uspjeh kampanje i planirali buduće marketinške zadatke. Procjenjujemo i dugoročne i kratkoročne ciljeve internetskog marketinga i vršimo prilagodbe kampanje na temelju pažljivog pregleda korisničkih statistika.

SEO servis strategija

SEO optimizacija je zahtjevan posao koji nije jednostavan za objasniti klijentima. Želimo vam pomoći kako bi što lakše mogli razumjeti kako SEO servis funkcionira.

Organski SEO

Naš SEO postupak zasnovan je na najboljoj praksi i onome što djeluje, dugoročno i samo dugoročno. Organski SEO nije brzo rješavanje, jednotjedno postavljanje, ali pomoću isprobanih i provjerenih metoda imamo stvarni utjecaj na prihod i profitabilnost vaše web stranice / poslovanja.

Savjetovanje

Prvo ćemo vas saslušati i razumjeti vaše poslovanje, prodajna mjesta i probleme koje imate. Savjetovanje je kamen temeljac, najvažniji dio SEO usluge!

Revizija web stranica

Dubinska analiza web stranice kako bi se otkrili problemi koji bi mogli biti prepreka za optimalnu izvedbu pretraživanja. To uključuje tehnička pitanja, probleme sa sadržajem i povratne veze. Te probleme možemo riješiti sami.

Proces

Stalni proces optimizacije i pročišćavanja svih čimbenika na licu mjesta. Ne koristimo alate; sve radimo na ljudskim istraživanjima kako bismo izmjerili i analizirali utjecaj naših promjena na vašoj web stranici i na ljestvici vaših pretraživača, a zatim koristimo te povratne informacije za daljnja poboljšanja.

Istraživanje ključnih riječi

Faza otkrivanja ključnih riječi određuje najbolje pojmove koji nisu robne marke za optimizaciju vašeg web mjesta kako bi prikupili najrelevantniji promet koji će se pretvoriti u kupce. Više kupaca = Više novca!

Konkurencija

Istražit ćemo web stranicu vašeg glavnog konkurenta koje već ima visoki rang za ključne riječi koje želite ciljati i obrnuto inženjerirati njihovu web stranicu, njezin sadržaj i SEO strategiju. Želimo znati zašto se rangiraju tamo gdje rade i što trebamo učiniti da bismo ih nadmašili.

Usluge SEO i Internet marketinga

Što sve sadrži SEO servis koji pružamo:
On-Page SEO
Off-Page SEO
Ocjena kvalitete web rješenja
SEO R.O.I. Mjerenja
SEO strategija
SEO savjetovanje
SEO Copy-writing
Content Marketing
Backlink Analiza
NoFollow / DoFollow analiza
Optimizacija stope konverzije (CRO)
Optimizacija koda web stranice
Rich Snippets
Optimiziranje brzine web stranice
Izrada i optimizacija metatagova
AMP integracija
SEO za društvene mreže
Lokalno SEO pretraživanje
Stvaranje i optimizacija sadržaja
Istraživanje ključnih riječi
Organska pretraga
Sigurnost http na https
Ispravno interno povezivanje
Blog post optimizacija
Google Analytics i Search Consolea
Optimizacija slika i Alt-tag
Optimizacija za mobilne uređaje
Autoritet domene
Robots.txt file-ovi
Analiza metatagova
Izrada karte web stranice
Schema integracija
hreflang i međunarodna pretraga
Analiza Anchor(sidrenog) teksta
Kanonski URL-ovi
CSS optimizacija
Struktura web stranice
Analiza zaglavlja
Optimizacija portfelja linkova

Par riječi o SEO

Kako bi lakše mogli razumjeti kako SEO utječe na vaše poslovanje

Optimizacija ...

Optimizacija web mjesta za prepoznavanje tražilice uključuje proizvodnju sadržaja i marketing izvan stranice kako bi se stvorili autoriteti web mjesta i industrije za taj sadržaj. Usluge SEO i marketinga sadržaja idu ruku pod ruku i oslanjaju se jedna na drugu za uspješno generiranje prometa. Iako je estetski dizajn važan za dobro korisničko korisničko iskustvo, kopiranje, html struktura i optimizirani sadržaj pokretačka su snaga rangiranja.
Sjajan sadržaj za rangiranje na tražilicama stvoren je s podacima kako bi se u potpunosti razumjelo kako se koriste ključne riječi i gdje ih smjestiti na web stranicu. Podaci su ključ višeg ranga. Kao SEO agencija neprestano pobjeđujemo konkurente koji ne razumiju važnost testiranja, podataka i marketinških odluka zasnovanih na činjenicama.

Pretraživanje ...

Rezultati pretraživanja uvijek se mijenjaju, web tehnologija mijenja način na koji digitalni marketinški stručnjaci pristupaju marketinškoj strategiji, a vrhunske SEO agencije moraju klijentima ponuditi marketinška rješenja vođena podacima.
Te promjene kontinuirano mijenjaju način na koji pristupamo SEO-u i našoj marketinškoj strategiji kako bi učinili naše klijente vrlo vidljivima u novim digitalnim medijima pretraživanja. Tehnički SEO postaje sve važniji za stvaranje internetskih potencijalnih klijenata, pomažući klijentima da steknu nove kupce i vrate rezultate kampanje analizirajući mjerne podatke koji su važni za rast.

Kontaktirajte nas

Naručite SEO optimizaciju ili postavi pitanje, stojimo vam na raspolaganju!
Kontaktirajte nas potpuno besplatno!
kruhakivan@gmail.com
+385 95 8123 956
Visit our FacebookVisit our TwitterVisit our YouTube channel
Kontaktiraj nas
databaserocketlayers linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram