Dizajn logotipa predstavlja vaše ciljeve, vrijednosti ...

Vlasnici web stranica i poduzetnici razumiju da je dizajn logotipa strateški alat. Ako je dobro dizajniran, vaše poslovanje biti će profitabilnije sa ciljanjem ispravnog tržišta, emitiranjem pravih poruka i razlikovanjem od konkurencije.

Izrada logotipa i web grafike

Logo dizajn

Dizajn.ORG

O logo dizajnu

Način na koji klijenti doživljavaju vaše poslovanje presudno je za vašu web stranicu.Potrošili ste previše vremena i truda gradeći svoje poslovanje, definirajući svoje potrebe i vrijednosti da biste sve to doslovno bacili u zahod s osrednjim, staromodnim i dosadnim dizajnom. Najgore od svega možda čak i ukradenim!

Agencije

Uredi

Iznajmljivanje

Zdravlje

Čišćenje

Servis

Uljepšavanje

Moda

Klinike

Što je logo i kako ide izrada Logotipa

Logo treba biti unikatan, ugodan za oko, lako prepoznatljiv …

Profesionalni dizajn logotipa pomaže uspostaviti vezu između firme i potrošača. Služi kao alat za privlačenje prave publike tj. budućih klijenata te jačanje vjernosti i vrijednosti poslovanja. Logotip možete dobiti pomoću naših prilagođenih usluga dizajniranja logotipa tj. naših profesionalnih logotip dizajnera u okviru svog proračuna.

Kako do logotipa?

1. Istraživanje, Stvaranje i konceptualizacija

Faza prikupljanja informacija tj. istražujemo tržište i konkurentni krajolik, analiziramo vaše ciljeve koji će nas voditi kroz učinkovitu kampanju za isporuku dizajna i sadržaja. Konceptualizacija i skiciranje temeljit će se na vašim prednostima i jedinstvenim prodajnim točkama. Ovo je faza u kojoj istražujemo pravu boju, vrstu obrade, izgled i dojam dizajna.

2. Prezentacija i revizija

Dizajni će biti predstavljeni u obliku makete radi vaše recenzije. Zatim razgovaramo o povratnim informacijama i to nam pomaže da bolje razumijemo kako će dizajni izgledati u stvarnom životu ili kao dio kohezivne marke. Nakon vaših povratnih informacija, rješavat će se sve potrebne promjene predstavljenog dizajna (tj. boja, vrsta, grafička izmjena).

3. Finalizacija

Kada ste u potpunosti zadovoljni, dizajni se finaliziraju i isporučuju za tisak, medije, internetsku integraciju ili prezentaciju po potrebi. Logotip mora biti originalan i unikatan i to bez iznimke. Logotip primate u više formata kao što su PSD, AI, PNG, JPG i to u rezoluciji 300DPI(dots per inch). Ukoliko klijent ima potrebu za nekim drugim formatom mi ćemo to bez ikakvih problema i dostaviti.

> > > > > > > > > < < < < < < < < <

Prvi dojam možeš postići samo jednom

Dopadljiv i profesionalan dizajn logotipa ključni je dio vašeg cjelokupnog korporativnog brendiranja na internetu i izvan interneta. Bez profesionalnog dizajna vašeg logotipa, u svim vašim tekstualnim, grafičkim i marketinškim komadima nedostajat će vrlo važan sastojak koji će se isticati u očima vaših klijenata.

> > > > > > > > > < < < < < < < < <

Često postavljana pitanja

Koncepti

Koncepti su prvi korak u procesu dizajniranja. Uzet ćemo vaše upute i iznijeti koncepte ili početni smjer vašeg logotipa. Nakon što vaši koncepti budu spremni, zamolit ćemo vas da nam pošaljete povratne informacije kako bismo mogli nastaviti usavršavati dizajn.

Kako radite reviziju?

Za početak ćemo vam dati više koncepata dizajna na temelju vaših početnih uputa za dizajn; u tom trenutku možete odobriti jedan od dizajna ili zatražiti daljnje promjene. Naši klijenti obično traže da podesimo boje, fontove ili položaj. Ponekad čak traže da spojimo dio jednog koncepta s onim koji im se najviše sviđa.

Kada ću dobiti svoje prve koncepte?

Narudžbe dostavljaju se u roku od 3-5 radnih dana ili 5-7 radnih dana, ovisno o dogovoru. Radni dani su ponedjeljak-petak. Revizije i finale obično traju 2 radna dana, no mogu se isporučiti za 1-3 radna dana, ovisno o reviziji koja se traži. Neke revizije oduzimaju manje vremena nego druge.

Možete li redizajnirati moj postojeći logotip?

Da, možemo redizajnirati bilo koji dio vašeg logotipa. Međutim, svoj kvalitetan potpis ne možemo staviti u rad druge osobe / tvrtke, stoga ćemo morati početi ispočetka, ali možemo upotrijebiti što više detalja ili ideja iz vašeg postojećeg logotipa.

Mogu li dobiti namjenskog voditelja projekta?

Da. Svi naši dizajnerski projekti ovdje na web lokacijama Xtreme uključuju namjenske projektne voditelje, stvarnog čovjeka sa sjedištem u SAD-u koji je vaša jedina kontaktna točka za bilo koje pitanje, veliko ili malo.

U kojim ću formatima dobiti svoje datoteke?

Želimo da zapravo možete koristiti svoje dizajne na web-u i izvan, pa ćemo vam pružiti datoteke dizajna u svemu što vam treba: Web(JPG EPS AI), Print(PNG PDF PSD) plus formati GIF, BMP te kodovi fontova i boja. Možda se pitate zašto ih ima toliko, razlog je taj što su prilikom dodavanja dizajna na vaše web mjesto ili ispisivanja potrebni različiti tipovi. U svakom slučaju, ne morate se brinuti o upravljanju i odabiru pravih vrsta datoteka za izradu vaše web stranice, web shop-a, tiskanja ...

Kontakt:

  • email: dizajninformacije@gmail.com​

  • mob: +385 (0)95 8123 956

  • mob: +385 (0)98 668 067

Scroll to Top