Here's your tagline

Internetsko oglašavanje i promidžba

Moć promocije

Internet marketing i oglašavanje preko društvenih mreža popularan je trend i većina tvrtki razumije da treba biti prisutna na društvenim mrežama te koristit kampanje za oglašavanje kako bi iskoristile marketinški potencijal.

Oglašavanje

Stvaranje učinkovite promotivne kampanje dovest će do novih kupaca, prodajnih potencijalnih kupaca, društvenih pratitelja i povratnih veza na vašu web stranicu.

Društvene mreže

Pružamo pravovremene, visoko ciljane kampanje na društvenim mrežama sa sadržajem koji je uvidan i vrijedan za vaše kupce. Društvene mreže postaju najmoćnije oružje za oglašavanje.

Kako funkcionira oglašavanje?

Ako kapetan ne zna u koju luku plovi njegov brod, nijedan vjetar nije povoljan.

Istraživanje klijenata i konkurencije

Od startup-a do dobro uspostavljenih robnih marki, možemo pružiti rješenje za društvene mreže koje kupcima pružaju točno ono što žele vidjeti.Privlačenje klijenata zahtijeva da shvatite njihove potrebe i izazove. Opsežnim istraživanjem klijenata otkrivamo s kojim se problemima klijenati suočava i zbog čega ih možete izgubiti te, kako bismo se s njima mogli povezati i ostaviti trajni dojam.Vaši su konkurenti gladni istih klijenata. Analiza konkurencije našeg tima istražuje krajolik i započinje utvrđivanje gdje vaše poslovanje može pronaći prednost.

Kako se radi strategija?

Pogledajte korak po korak objašnjenje za oglašavanje!

Istraživanje potencijalnih kupaca i konkurencije

Od startupa do dobro uspostavljenih robnih marki, možemo pružiti rješenje za društvene mreže koje kupcima pruža točno ono što žele vidjeti.Privlačenje publike zahtijeva da shvatite njihove potrebe i izazove. Opsežnim istraživanjem publike otkrivamo s kojim se problemima publika suočava i zbog čega ih krcka, kako bismo se s njima mogli povezati i ostaviti trajni dojam.Vaši su konkurenti gladni istih kupaca. Analiza konkurencije našeg tima istražuje krajolik i započinje utvrđivanje gdje vaše poslovanje može pronaći prednost.

Razvoj strategije

Podaci su neophodni, ali pravi je izazov pronaći prilike i stvoriti uvide, identificirajući nove i maštovite načine za izgradnju, angažiranje i pretvaranje vaše ključne publike. Naši briljantni marketinški stratezi rade sve to i još više.

Planiranje

Koju god kombinaciju plaćenih, vlasničkih i zarađenih medijskih kanala preporučili, BFM koristi podatke i iskustvo kako bi procijenio gdje će vaš marketing imati najveći utjecaj. Zatim ćemo izraditi marketinški plan za korištenje svih tih kanala u potpunosti.

Povezivanje posjetitelja sa svojim brendom

Kada budete spremni primijeniti našu strategiju, i mi vam možemo pomoći u tome. Bez obzira u kojem smjeru nas vodi naša strategija, mi imamo alate i stručnost za izvršenje.Ako preporučimo stvaranje novih sredstava, koristit ćemo našu strategiju za stvaranje vizualno uvjerljivog sadržaja vođenog putovanjem koji naše uvide pretvara u izvrsna marketinška izvršavanja.

Procjena i optimizacija

Gdje god je to moguće, izbjegavamo tretirati strategije kao učinjene. Digitalni marketing je ponavljajući i strategija bi trebala biti živo biće. Cilj nam je redovito revidirati marketinške strategije kako bismo mogli uzeti u obzir nove podatke, procijeniti je li se tržište promijenilo i u skladu s tim prilagoditi kurs.

Spremni za akciju?

Nikada ne dozvolite konkurenciji imati nešto što pripada vama a to su novi klijenti!
Kontaktirajte nas bez obaveze i potpuno besplatno!
kruhakivan@gmail.com
+385 95 8123 956
Visit our FacebookVisit our TwitterVisit our YouTube channel
Kontaktiraj nas
databaserocketlayers linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram