Web Shop ili web trgovina

Posjedovanje web shop trgovine može vam pomoći da dramatično povećate prodaju u cijelom svijetu. Zato je toliko važno da web shop izgradite s iskusnim partnerom kao što smo mi. Možemo vam pomoći da posao odratite pravilno, profesionano te povećate popularnost i zaradu.

Izrada Web Shop-a

Ovo je pojednostavljen pristup izradi web shop-a.Osim samog izgleda koji mora biti ugodan za oko, treba istražiti tržište, konkurenciju, izraditi poslovni plan …

1. Istraživanje tržišta

Za uspjeh ključno je istraživanje tržišta i konkurencije jer će vam pomoći shvatiti što vaši konkurenti rade, što im djeluje, a što ne te S kojim se izazovima susreću,koja je njihova strategija određivanja cijena, koje načine plaćanja i načine isporuke vaša ciljna publika najviše voli itd.

2. Izrada plana poslovanja

Pokretanje web trgovine definitivno je izvrsna ideja s puno prilika, ali s tehnološkim napretkom tržište se mijenja brže nego ikad i jasan poslovni plan pomogao bi vam da se istaknete među konkurencijom. Web trgovina utjecat će na svako područje vašeg poslovanja, od prodaje, marketinga, usluge kupcima…

3. Izgled i navigacija

Izrada potpuno funkcionalnog web shop-a za online trgovinu ima puno izazova jer je web shop izrađen ne samo za prezentaciju vaših proizvoda i usluga, već je izrađen za motiviranje korisnika na internetsku kupnju. Izradit ćemo atraktivan, i ugodan za oko web shop, lagan i jednostavan za listanje proizvoda uz intuitivnu navigaciju. Vaši kupci će lako pronaći ono što žele kupiti.

4. Test i idemo uživo

Web stranica koja nije ispravno testirana može izgledati dobro u jednom pregledniku i uređaju, ali se raspada u drugom, a ako bilo koja funkcionalnost ne funkcionira – korisnici će jednostavno otići negdje drugdje. Nakon što web trgovina bude aktivna napravit ćemo A / B testiranjem kako bismo utvrdili što funkcionira, a što ne.

World's Fastest

Naš pristup je vrlo jednostavan

Znamo puno ljudi koji su odustali od online trgovine, što zbog cijena, nepristupačnih web dizajnera, komplikacija sa održavanjem, izradom plana poslovanja … Mi smo to pojednostavnili do maksimuma, naši klijenti trebaju samo izraziti što žele ili ako imaju viziju izložiti što više informacija, sve ostalo je naša slatka briga. Domena, hosting, izrada, priprema, strategija, plan … sve ovo naše klijente neće niti okrznuti.

Domena i Hosting

Domena je jedan od najbitnijih stavki vašeg budućeg online poslovanja. Pomoći ćemo vam pronaći konkurentnu domenu za brže napredovanje u rangiranju prilikom pretraživanja. Hosting je besplatan!

Proces

CIjeli proces pripreme, izrade i objavljivanja web shop-a uživo je naša briga. Mi ćemo sve pripremiti i odraditi a vi možete uvijek nešto nadodati ili oduzeti.

Održavanje i pomoć

Naš tim u potpunosti može održavati vašu trgovinu, nećete niti primijetit da smo tu. Nudimo i najbolju web zaštitu na svijetu. Ako trebate pomoć dostupni smo svaki dan, sedam dana u tjednu!

Kontakt:

  • email: dizajninformacije@gmail.com​

  • mob: +385 (0)95 8123 956

  • mob: +385 (0)98 668 067

Scroll to Top