O našim web uslugama

Od ideje do funkcionalnog web rješenja za vašu firmu, brand, agenciju … bez stresa, brzo i profesionalno

Trusted By:

Kako vam možemo pomoći?

Nije važno koliko veliku firmu imate, dizajn.org izrađuje web rješenja za male i velike!

Web dizajn

Izrada kompletnih web rješenja koja su 100% originalna i prilagođena za vaše poslovanje preko interneta. Nama je važno biti iznad konkurencije

Izrada web stranica

Cilj vaše web stranice je pretvoriti posjetitelje u kupce koji plaćaju. S našim dugogodišnjim iskustvom i znanjem u web razvoju možemo vam izraditi upravo to.

Web Shop izrada

Razviti ćemo web shop trgovinu kako biste privukli nove kupce i ostvarili veću prodaju. Naše online trgovine su napredne, jednostavne, sigurne i brze!

Logo dizajn

Logo je prvi prioritet tvrtke ili organizacije koja uspostavlja jake temelje. Izrađujemo logotipe po mjeri, bilo da je riječ o početnom ili zrelom poslu.

Društvene mreže

Povezivanje web stranice ili web shop-a sa društvenim mrežama zahtjevan je proces koji omogućuje povećanje broja klijenata te reklamiranja!

Pomoć i podrška

Znamo da nije lako održavati web stranicu ili web shop. Pružamo kvalitetnu pomoć i podršku za sve naše radnje i to 7 dana u tjednu!

Prije odluke dobro razmislite

Kako nebi pogriješili mi smo tu da vam pomognemo, odgovorimo na sva vaša pitanja te pomognemo u svakom segmentu izrade vašeg budućeg web rješenja!

Kontakt:

  • email: dizajninformacije@gmail.com​

  • mob: +385 (0)95 8123 956

  • mob: +385 (0)98 668 067

Scroll to Top